Sijoittajat

Hallinnointi > Johtoryhmä

Toimitusjohtaja ja johtoryhmä

Toimitusjohtajan nimittää yhtiön hallitus. Toimitusjohtajan tehtävänä on johtaa konsernin operatiivista toimintaa hallituksen vahvistaman strategian ja ohjeiden mukaan. Yhtiön toimitusjohtajana on toiminut 1.1.2015 lähtien DI Petri Roininen.

Konsernilla on johtoryhmä, johon kuuluu toimitusjohtajan lisäksi viisi jäsentä. Toimitusjohtaja toimii konsernin johtoryhmän puheenjohtajana.

Johtoryhmän jäsenten omistustiedot

Toimitusjohtajan ja johtoryhmän jäsenten esittely

Toimitusjohtaja

Petri Roininen

Petri Roininen (s. 1964) on aikaisemmin toiminut Investors House Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja Core Capital Oy:n toimitusjohtajana (2008–2014), Schauman Investment Oy:n toimitusjohtajana (2007-2008), Sponda Oyj:n liiketoimintajohtajana (2004–2006), Nordea Pankki Suomi Oyj:n ja sen edeltäjien pankinjohtajana (1994–2004) sekä SKOL ry:n projektipäällikkönä ja asiamiehenä (1990–1994). Joulukuusta 2017 lähtien Roininen on toiminut Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:n hallituksen puheenjohtajana. Roininen on alan järjestöjen luottamustehtävissä muun muassa Suomen Yrittäjien Kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja, RAKL:n Asunnot-johtoryhmän jäsen sekä Helsingin Seudun kauppakamarin valtuuskunnan jäsen (2023). Roininen on Korjausliike rp:n (aikaisemmin Siniset) puoluejohtaja. Koulutukseltaan Roininen on diplomi-insinööri.

Johtoryhmä

Harri Valo

Talousjohtaja Harri Valo on työskennellyt Investors Housen tytäryhtiö Juhola Asset Management Oy:n palveluksessa 2013 alkaen viimeksi talousjohtajana. Ennen sitä hän toimi taloushallinnon tehtävissä Lemminkäinen -konsernissa 17 vuoden ajan koti- ja ulkomailla. Hän aloitti Investors Housen talousjohtajana 1.9.2021.

Antti Lahtinen

Antti Lahtinen toimii Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaavana johtajana. Vastuualue pitää sisällään Investors Housen ja sen tytäryhtiöiden omistamat kiinteistöt, Investors Housen hallinnoimat muiden omistamat kiinteistöt sekä OVV-ketjun. Lahtinen on aiemmin toiminut Investors House Rahastot Oy:ssä kiinteistö- ja osakerahastojen salkunhoitajana. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri. Vuosina 2012–2018 Lahtinen työskenteli Suomen Osakesäästäjien toimitusjohtajana ja sitä ennen eri tehtävissä pääomamarkkinoilla.

Aleksi Aitala

Aleksi Aitala on johtoryhmän jäsen ja vastaa tytäryhtiö Juhola Asset Managementin liiketoiminnoista. Aitala on toiminut Juholassa vuodesta 2014 lähtien, vastaten aluksi yhtiön vuokraustoiminnasta. Vuodesta 2017 lähtien Aitala on toiminut yhtiön toimitusjohtajana ja tytäryhtiö Juhola Business Park Managementin hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi Aitala on toiminut luottamusasemassa asiakkaiden omistamien kiinteistöyhtiöiden hallituksissa. Koulutukseltaan Aitala on kauppatieteiden maisteri, LKV.

Tommi Juhola

Tommi Juhola on Juhola Asset Management Oy:n entinen toimitusjohtaja ja nykyinen Head of Analysis vastaten yhtiön hallinto- ja taloustiimistä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija.